Kolekcija | Crystal Magic

Budite autentične i začinite svoj imidž

U kolekciji „Crystal Magic“ svi broševi napravljeni su od kristala, ručno rađeni i višenamenski. Unikatni i obrađeni na način koji im daje sjajnu površinu, kao one kod dijamanata. Pogledaj ponudu >

Smatram da su aksesoari značajni, jer doprinose efektnom i originalnijem izgledu. Kako je nepravedno zapostavljen, donekle zaboravljen i smatran “starinskim” komadom, donela sam odluku da broš ima glavnu ulogu u mojoj prvoj kolekciji nakita.

Postoji mnogo načina na koje ih možete stilizovati, jer dopunjuju svaki komad odeće! Pored toga, broš ima dugačku istoriju. Da li ste znale da najstariji broševi potiču iz bronzanog doba? Stari Rimljani koristili su ih radi spajanja delova odeće, dok su u doba renesanse žene ukrašavale svoje haljine broševima kako bi upotpunile odevne kombinacije.

Njihov izgled, veličina i materijal, može istim modnim komadima dati potpuno drugačiji izgled.

U kolekciji Crystal Magic svi broševi napravljeni su od kristala, ručno rađeni i višenamenski. Unikatni i obrađeni na način koji im daje sjajnu površinu, kao one kod dijamanata.

Komade nešto složenijeg oblika kao što je Royal Stone najbolje je kombinovati sa jednostavnijim, elegantnim modelom haljine poput Crystal Glam. Sva pažnja biće usmerena na vas uz kombinezon Cosmopolitan sa Flower kristalnim brošem u centru. Budite autentične i začinite svoj imidž, jer razlika je u detaljima. Nošenje broša nije rezervisano samo za svečane prilike i baš zbog toga vam je pružena mogućnost kupovine omiljenog komada – nezavisno od haljine i kompletnog outfit-a. Uz „Senka Milijaš Atelier“, ne morate više pozajmljivati broševe iz bakine kutije sa nakitom.

error: Content is protected !!

Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije